Ziua recoltei 2022

Ziua recoltei Petrila

ZĂU

Despre EMOȚIE

Știm că orașul Petrila este înconjurat de două mari comunități momârlârlănești, Cimpa și Jieț! Împreună cu Petrilenii, au dat viață acestei zile a recoltei. Bineînțeles, a fost un moment oportun pentru a le imprima pe viață ideea de „Ținutul Momârlanilor” un portal care promovează valorile locale și vrea să reunească toate comunitățile de momârlani spre o piață digitală de desfacere a produselor tradiționale momârlănești.

Produse Traditionale din Ziua Recoltei

Zău Advertising a livrat mesajul prin două produse:

1. Fotografii imprimate 9×13 cu spatele inscripționat.
2. Fotografii imprimate 13×18 rainbow metalic cu sigla pe față

Prima variantă aduce un mesaj mai complex plus un cod QR în ajutor, care îți poate oferi informația în profunzime. Este puțin probabil ca această poză să fie aruncată de prospect, deci și mesajul rămâne! Pentru mult timp!

A doua variantă, transmite brand-ul. Cum poți ajunge în casa unui om, și să rămâi vizibil, mult timp? De obicei acest format de fotografie ajunge în ramă, doar să fie o fotografie epică!… Aici ne ocupăm noi! 😁

Petrila, Valea JIULUI, Ținutul Momârlanilor, Ziua recoltei & Festivalul „Momârlanii gazde bune” organizat de Ansamblul JUNII Petrileni, Cigmăian Constantin, octombrie 2022. Vezi mai multe detalii despre parametrii tehnici ai conceptului nostru… reacția proespectului în momentul în care realizează cadoul unic pe care împreună îl oferim… despre EMOȚIE.

Hai să definim împreună conceptul de comunicare ideal pentru audiența companiei pe care o reprezinți! ZĂU!

@zau.advertising

Prospectul primește un moment care nu se mai repetă printr-o poză cu el…și implicit mesajul!#zău

♬ sunet original – Zău.ro