Cine își aruncă la coș propria fotografie!?

Vasilica JURCA

Ziua Recoltei PETRILA🌾

Un mesaj livrat acasă la clientul tău PE VIAȚĂ!

Folosim tehnici inovatoare și personalizate pentru a atinge audiența. Acest tip de serviciu oferă o abordare proactivă și interactivă în promovarea unui mărci sau a unui mesaj publicitar. Serviciul constă în transmiterea mesajului clientului nostru direct la prospect cu un randament de 100%, iar timpul de retenție al mesajului, este pe viață. Da, mesajul clientului nostru rămâne la audiența lui PE VIAȚĂ!

O alternativă durabilă și memorabilă față de alte forme tradiționale de publicitate, cum ar fi flyerele obișnuite. Știm că un flyer ajunge la coș în foarte scurt timp, noi garantăm retenția PE VIAȚĂ! Cine își aruncă la coș propria fotografie!? Și mai mult nu umblăm la mintea clientului, nu va fi o decizie rațională să păstreze mesajul ci inima lui îi va dicta să o facă! O va face cu TOATĂ dragostea!

Abordarea se concentrează pe crearea unei conexiuni emoționale puternice între client și audiența țintă, utilizând fotografii personalizate și mesaje promoționale imprimante pe spatele acestora. Promovarea unei retențîi pe viață a mesajelor publicitare prin intermediul acestui serviciu adaugă o dimensiune unică și atrăgătoare. Faptul că mesajul clientului rămâne în posesia audienței pe termen nelimitat poate contribui la construirea unei relații continue între brand și consumatori.

Nu ratați să aflați ce înseamnă publicitatea divină! Conexiunea emoțională: Emfatizarea conexiunii emoționale dintre client și audiență este un aspect puternic. Apelează la sentimente și emoții care pot face ca mesajul să fie memorabil.

© ZIUA RECOLTEI 2022
B2B StrategyPetrila.

@zau.advertising

Prospectul primește un moment care nu se mai repetă printr-o poză cu el…și implicit mesajul!#zău

♬ sunet original – Zău.ro